Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Αλλαγές για διπλό


Η παρουσία του 20χρονου Βαγγέλη Γεωργίου για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός του Γκλεν Σάλμον είναι οι πιο χαρακτηριστικές κινήσεις που δείχνουν τις προθέσεις του Σάντος για τη συνέχεια.

«Θέλουμε τη νίκη και πρέπει να δουλέψουμε σωστά για αυτήν. Ξέρουμε όμως ότι και αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο» σχολίασε ο Σάντος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βέροια, όπου αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και 2.000 φίλαθλοι του «δικέφαλου». Ο Σάντος, που έκοψε αιφνιδιαστικά χθες τον Σάλμον από την αποστολή, αναμένεται να παρατάξει τον Φερνάντες τερματοφύλακα, τους Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδη, Γκάβρανσιτς, Κνολ στην άμυνα, Βερόν και έναν εκ των Μπαϊάνο, Ηλιάδη ως αμυντικά χαφ, τον Κονσεϊσάο δεξιά και τον Γκονζάλες αριστερά, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Φρούνζα, με τον Χριστοδουλόπουλο.

Στην αποστολή μετέχουν και οι: Τοχούρογλου, Γεωργιάδης, Βαγγελής, Γεωργίου, Μαλεζάς, Ιλιεφ και Ορφανός. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αραμπατζής, Λάκης, Μελίσσης, ο τιμωρημένος Μπαλάφας και ο Χαραλάμπους που δεν προπονήθηκε και μετρά πλέον μέρες στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: