Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 20 ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

Στόχος δεν υπάρχει πλέον στο πρωτάθλημα και ο... αέρας των αλλαγών στην 11άδα με νέα πρόσωπα είναι επιβεβλημένος για να διατηρηθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να δοθεί ένα κίνητρο στον κόσμο για να παρακολουθεί τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας.

Πολλοί παίκτες που είχαν από ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα θα πάρουν ευκαιρίες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές από τον Φερνάντο Σάντος για να αξιολογηθούν.

Ο νεαρός αριστερός μπακ χαφ Βαγγέλης Γεωργίου είναι από τους πρώτους υποψήφιους ακόμα και για 11άδα στο σαββατιάτικο ματς στην Βέροια, ενώ στην κατηγορία των παικτών που λογικά θα πάρουν ευκαιρίες ανήκουν και ο νεαρός επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης, οι μέσοι Γιάννης Πεχλιβάνης και Στέλιος Δελήμπασης, οι "παροπλισμένοι" Στέλιος Ηλιάδης και Δημήτρης Ορφανός και ο Μολδαβός Βιορέλ Φρούνζα για να δείξει τι αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: